SCHOOLREISJES

 

Op het gebied van schoolreizen heeft Exclusive Reizen veel te bieden. Zo kunnen we de dag helemaal naar uw wens inrichten. Heeft U speciale wensen die betrekking hebben tot tijden, eten en drinken of de invulling van het programma, bel of e-mail dan even met het kantoor Exclusive Reizen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook als u een schoolreisje in gedachten heeft dat niet in ons programma beschreven staat, zijn wij u graag van dienst.

 

ALGEMENE INFORMATIE:

 

PRIJS: De prijzen van de arrangementen zijn op aanvraag. Deze prijzen zijn afhankelijk van de afstand die er afgelegd moet worden en de tijd die uitgetrokken wordt voor de schoolreis. De prijzen worden per persoon berekend en altijd inclusief entree en het busvervoer, tenzij anders vermeld. Indien er ook eten, drinken of andere extra’s inclusief is, dan staat dit vermeld bij het kopje inclusief.

HOOGSEIZOEN: De meeste schoolreizen worden gehouden in de maanden mei, juni en juli. Deze periode is dan ook de drukste periode van het jaar, waardoor het verstandig is om tijdig uw touringcar te reserveren. Verder zijn diverse bestemmingen beperkt te reserveren. Houd hier rekening mee om teleurstelling te voorkomen! Overweegt u eens uw schoolreis in de maanden april of september/oktober te boeken. De bus tarieven zijn dan gunstiger en de parken zijn overwegend rustiger.

RESERVEREN: Na het ontvangen van een offerte kunt u de schoolreis telefonisch reserveren. Voor vertrek ontvangt u een bevestiging en een nota. De nota dient 2 weken voor vertrek voldaan te zijn.

DE TOURINGCARS: Er wordt gereisd met luxe touringcars, voorzien van veiligheidsgordels, dubbele beglazing, airconditioning en video/DVD, te gebruiken in overleg. De touringcars met verschillende afmetingen variëren van 30 tot 94 zitplaatsen. De touringcars, welke worden ingezet, beschikken allen over het Keurmerk Touringcar Bedrijf. Deze garanties liggen op het gebied van de veiligheid en het comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijden wetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien, het zekere voor het onzekere genomen, zijn deze touringcar bedrijven altijd adequaat verzekerd.

ZITPLAATSEN: Volgens de wet personenvervoer mogen kinderen per 1 januari 2004 niet meer met zijn drieën op een bank zitten. We kunnen dit dan ook niet meer toestaan, daar bij calamiteiten verzekeringstechnisch problemen kunnen ontstaan. De chauffeur zal dus ook niet meer personen laten instappen dan er zitplaatsen in de touringcar aanwezig zijn!

 

VOOR INFORMATIE OF RESERVERINGEN:
078-6103723 OF SALES@EXCLUSIVEREIZEN.NL

WIJ VERZORGEN SCHOOLREISJES NAAR O.A:

  • – Blijdorp
  • – Dolfinarium
  • – Dierenpark Amersfoort
  • – Efteling
  • – Bobbejaanland
  • – Duinrell