Londen

DE STAD WAAR JE GRAAG NAAR TERUG GAAT

 

Reisinformatie

Tijdens deze 4- daagse reis proberen wij u van zoveel mogelijk bezienswaardigheden te laten genieten. Londen is de hoofdstad van Groot-Brittannië. U ervaart hier indrukwekkende herinneringen en tradities uit een ver en rumoerig verleden. Naast de typische zwarte taxi’s en de “Bobbies” in het straatbeeld heeft Londen als moderne wereldstad een rijke historie, een bruisend uitgaansleven, beroemde winkelstraten en musea…

Deze reis maakt u kennis met de City of Westminster, met het Parlementsgebouw, de Westminster Abbey, Downingstreet en Buckingham Palace.

 

Programma

Dag 1:
Via onze servicelijnen rijden we naar het wisselpunt, waar u de gelegenheid heeft om een kopje koffie en eventueel een heerlijk broodje te nuttigen. Na de wissel vertrekt u naar het Franse Calais, waar u per Ferry of Trein de oversteek maakt. Eenmaal in Engeland rijdt u rechtstreeks door naar het Hotel.

Dag 2:
Na het ontbijt beginnen we met een stadstour o.l.v. een Nederlandssprekende gids. In de middag kunt u deelnemen aan een stadswandeling, eveneens o.l.v. een Nederlands sprekenede gids (Niet inbegrepen). De avond heeft u ter vrije besteding, bijvoorbeeld om de wijk SOHO, Chinatown en het Theater District te bezoeken.

Dag 3:
Deze dag na het ontbijt staat Kensington op het programma, waar u de gelegenheid heeft om Kensington te bezoeken, en eventueel the Palace van Lady Di te bezoeken.
Hier kunt u ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Royal Albert Hall, de div. musea en het warenhuis Harrolds.

Dag 4:
Alweer de laatste dag van deze schitteren de reis naar Londen. Na het ontbijt rijden we voor een kort bezoek naar Canterbury, bekend om de kathedraal van Canterbury (Engels: The Cathedral and Metropolitical Church of Christ at Canterbury) Dit is Engelands beroemdste kathedraal en de zetel van de aartsbisschop van Canterbury, de primaat van de Anglicaanse Kerk. Aansluitend rijden we naar Dover voor de overtocht naar Calais. Eenmaal aangekomen op ons wisselpunt, is er gelegenheid om een maattijd te gebruiken (Niet inbegrepen), alvorens we aan de servicelijnen beginnen die u weer naar uw uitstapplaats brengt.

 

Opstapplaatsen

Neem hiervoor contact op.

 

Prijs

Op aanvraag.

De reissom is inclusief
Complete busreis naar Londen vanaf diverse opstapplaatsen per luxe touringcar, voorzien van alle gemakken en veiligheidskeurmerk.
3 overnachtingen in Londen, alle kamers met eigen toilet en douche, televisie en telefoon.
Ontbijtbuffet
Alle excursies overeenkomstig het programma, excl. entrees
Halen en brengen volgens opstapregeling.
Nederlandstalige gids tijdens de rondrit.

Niet inbegrepen
Reisverzekering
1 pers. kamer toeslag

VOOR INFORMATIE OF RESERVERINGEN: 078-6103723 OF SALES@EXCLUSIVEREIZEN.NL