Parijs

EEN COCKTAIL VAN BEKENDE EN MINDER BEKENDE BEZIENSWAARDIGHEDEN

Reisinformatie

Beleef deze wereldstad.
Parijs is een naam die tot de verbeelding blijft spreken. Wie droomt niet even weg bij het horen van beroemde bezienswaardigheden als de Eifeltoren, de Notre Dame, Montmartre, het Louvre, de Champs-Elysées, de ultra-moderne zakenwijk La Défence.

Daarenboven heeft Parijs de laatste jaren een echte metamorfose ondergaan: vele gebouwen zijn prachtig gerestaureerd en Mitterand heeft Parijs vele nieuwe monumenten “geschonken”. Parijs is meer dan ooit de mooiste stad van Europa!

Er wordt steeds gestreefd naar de perfecte harmonie van bezoekobjecten met afwisselend stadsrondrit, boottocht, wandelen en vrijetijd.

Programma

Dag 1:
Uw reis begint in de ochtend als u wordt opgehaald door onze service lijnen. Onze luxe touringcar zal u naar de stad van de liefde brengen. Wij zullen in loop van de middag in Parijs arriveren. Afhankelijk van de tijd maken we nog een korte kennismakingsrit door Parijs Begin van de avond zullen we de stad bereiken, er is dan een mogelijkheid voor een diner (exclusief) Nadien zal onze chauffeur via een route door de stad u naar het hotel brengen waar wij de aankomende vier dagen zullen verblijven.

Dag 2:
Na het ontbijt zal onze chauffeur u naar hartje Parijs brengen. Onze Nederlandse stadsgids zal zich daar ook bij ons voegen. Deze zal u veel highlights van deze bruisende stad laten zien. U brengt o.a. een bezoek aan de Eifeltoren, de Place de La Concorde, de Arc de Triompf, de Notre Dame en de Champs Elysees. Uiteraard heeft u op diverse plaatsen ruimschoots de gelegenheid om deze zelf te bezichtigen.

Dag 3:
Na het ontbijt gaan we wederom de drukte van Parijs opzoeken. Uiteraard behoort een boottocht over de Seine tot deze excursiereis. Vanochtend zullen we dan ook inschepen. Vanmiddag heeft u de mogelijkheid tot een bezoek aan het Louvre of eventueel kan u naar hartenlust winkelen bij Lafayette. Aan het einde van de middag is er een mogelijkheid om de tour Monpernasse te bezoekenwaar ook ruimschors de gelegenheid is om in de div. restaurantjes even te eten. Voor de liefhebbers zullen we vanavond de bruisende stad nogmaals opzoeken. Onze chauffeur zal u de stad in de avondschemer laten zien. Deze lichttour mag u eigenlijk niet missen.

Dag 4:
Na het ontbijt zullen we nogmaals naar de stad vertrekken voor een bezoek aan de wijk Montmartre. Deze wijk staat beter bekend als de schilders wijk. U heeft hier nog even de gelegenheid om te winkelen, ene laatste tour door de stad en dan moeten we helaas weer richting huis.

Opstapplaatsen

Neem hiervoor contact op.

 

Prijs

Op aanvraag.

De reissom is inclusief
Complete busreis naar Parijs vanaf diverse opstapplaatsen per luxe touringcar, voorzien van alle gemakken en veiligheidskeurmerk.
3 overnachtingen in Parijs, alle kamers met eigen toilet en douche, televisie en telefoon.
Ontbijtbuffet
Alle excursies overeenkomstig het programma, excl. entrees
Halen en brengen volgens opstapregeling.
Nederlandstalige gids tijdens de rondrit.

Niet inbegrepen
Reisverzekering
1 pers. kamer toeslag

VOOR INFORMATIE OF RESERVERINGEN: 078-6103723 OF SALES@EXCLUSIVEREIZEN.NL