Praag

DE GOUDEN STAD AAN DE MOLDAU

 

Reisinformatie

PRAAG: Of Praha, Zoals de Tsjechen hun schilderachtige hoofdstad noemen, staat ook bekend als de “Gouden stad”. De stad wordt doorsneden door de rivier de Moldau met aan de ene zijde de Praagse Burcht, met de Sint Vituskathedraal en het romantische Gouden Straatje. Aan de andere zijde, het oude centrum met zijn kruidtoren, het Oude Raadhuis met zijn astronomische uurwerk de Tynkerk, het Wenschplein en de Joodse wijk. Praag is een schitterende stad met prachtige paleizen, kloosters en kerken. In het mooie karakteristieke oude centrum lijkt de tijd gewoon te hebben stilgestaan.

 

Programma

Dag 1:
s’Morgens wordt u door onze servicelijnen op diverse opstapplaatsen opgehaald. Vervolgens beginnen we aan onze stedentrip en rijden we richting Praag.

Dag 2:
Na het ontbijt brengen we u naar het centrum van Praag, waar u een stadswandeling maakt, zodat u kennis kunt maken met de stad Praag o.l.v. een Nederlands sprekende gids. (Inclusief). De gids toont u de mooiste bezienswaardigheden, zoals de Karelsbrug en de Joodse wijk. Daarna heeft u volop de tijd om zelf de stad te verkennen. Maak een wandeling door de gezellige oude straatjes of bezoek één van de interessante musea. Na het diner (exclusief), maken we een avondtour door het centrum van Praag.

Dag 3:
Vanochtend brengen we u met de bus naar de Praagse Burcht. (entree exclusief). Alle bezienswaardigheden liggen hier bij elkaar in de buurt. Een aanrader is om ook langs het Gouden Straatje te wandelen. Via de Karelsbrug kunt u weer richting het historische centrum lopen en de rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid van prachtig Praag genieten. Een aanrader is ook een boottocht over de Moldau incl. uitgebreid lunchbuffet.

Dag 4:
We verlaten Praag na het ontbijt. Na diverse stops onderweg komen we s’avonds aan in Nederland en wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.

U kunt terugkijken op een heerlijke stedentrip naar Praag.

 

Opstapplaatsen

Neem hiervoor contact op.

 

Prijs

Op aanvraag.

De reissom is inclusief
Complete busreis naar Praag vanaf diverse opstapplaatsen per luxe touringcar, voorzien van alle gemakken en veiligheidskeurmerk.
3 overnachtingen in Praag, alle kamers met eigen toilet en douche, televisie en telefoon.
Ontbijtbuffet
Alle excursies overeenkomstig het programma, excl. entrees
Halen en brengen volgens opstapregeling.
Nederlands Talige gids tijdens de rondrit.

Niet inbegrepen
Reisverzekering
1 pers. kamer toeslag

VOOR INFORMATIE OF RESERVERINGEN: 078-6103723 OF SALES@EXCLUSIVEREIZEN.NL